«1+1» покаже документальний фільм BBC «Путін, Росія і Захід»

27 Лютого 2012
14220
27 Лютого 2012
13:00

«1+1» покаже документальний фільм BBC «Путін, Росія і Захід»

14220
«1+1» покаже документальний фільм BBC «Путін, Росія і Захід»

1 березня на каналі «1+1» відбудеться прем'єра чотирисерійного документального фільму виробництва британської корпорації ВВС «Путін, Росія і Захід» (Putin, Russia and the West). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перші дві серії фільму на «1+1» вийдуть 1 березня о 23:00, продовження - 2 березня в той же час.

 

Творці фільму - автор сценарію Норма Персі і телекомпанія Вrook Lapping - поставили собі завдання «розповісти справжню історію одного з найвпливовіших людей світу». У фільмі BBC багато інтерв'ю з високопадовцями й дипломатами, екс-держсекретарями США Коліном Пауелом і Кондолізою Райс, президентом США Бараком Обамою, екс-президентом України Леонідом Кучмою, президентом Росії Дмитром Медведєвим і президентом Грузії Михайлом Саакашвілі. Однак сам Володимир Путін, за словами Норми Персі, не відповів на її прохання взяти участь у зйомках.

 

Перша серія фільму розпочинається із зустрічі Путіна з Джорджем Бушем у червні 2011 року, коли американський президент сказав: «Я подивився прямо в очі Путіну і змог уловити в них особливості його душі». У другому епізоді «Загрози демократією» екс-президент України Леонід Кучма розповідає про вибори в Україні у 2004 році і про роль Росії в тих подіях. Третя серія називається «Війна», і в ній ідеться про конфлікт між Росією та Грузією в серпні 2008 року. У заключній серії фільму «Початок з нуля» - про відносини Дмитра Медведєва з Бараком Обамою, а також про тандем Путіна й Медведєва.

 

«Путін, Росія і Захід» вийшов на BBC в січні 2012 року. У Росії стрічка пройшла на каналі НТВ 25 і 26 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14220
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду