Гендиректора УНІАН Наливайка висувають на голову Національної спілки журналістів

24 Лютого 2012
8247
24 Лютого 2012
12:42

Гендиректора УНІАН Наливайка висувають на голову Національної спілки журналістів

8247
Ігор Лубченко не братиме участь у нових виборах
Гендиректора УНІАН Наливайка висувають на голову Національної спілки журналістів

Черкаська обласна організація Національної спілки журналістів ініціює висунення на посаду голови Національної спілки журналістів Олега Наливайка, генерального директора інформаційного агентства УНІАН.

 

Відповідне звернення до делегатів чергового з'їзду НСЖУ, який відбудеться у квітні цього року, ухвалив секретаріат Черкаської облорганізації спілки у п'ятницю, 24 лютого, говориться у повідомленні облорганізації.

 

«Нині у регіонах іде активна підготовка до чергового з'їзду нашої професійної спілки, - говорить Сергій Томіленко, голова Черкаської облорганізації НСЖУ. - Головним є питання нових орієнтирів у подальшій роботі організації та обрання нового керівника НСЖУ. Вважаємо, що такий досвідчений професіонал та організатор, як Олег Наливайко, є гідною кандидатурою на посаду голови НСЖУ».

 

Черкаські журналісти підкреслюють, що безумовним авторитетом для них є чинний голова спілки Ігор Лубченко, який прийняв рішення з огляду на свій поважний вік не брати участі у нових виборах. А Олега Наливайка черкаські члени спілка знають як активного члена нинішнього секретаріату НСЖУ та як колегу із незаплямованою репутацією, зазначається у повідомленні.

 

«Вибори нового голови НСЖУ через два місяці. Журналістам саме час визначатися, з ким вони пов'язують перспективи розвитку свого найбільшого професійного об'єднання», - наголошує Сергій Томіленко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8247
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
унч17
4435 дн. тому
Пропоную покинуту порочну практику - вважати журналістами бюрократів і функціонерів від журналістики, хай і вдалих. А гарна прибиральниця УНІАНу може стати членом спілки журналістів? Чи очолити її? ні. Ну то хай директори й інші грошові посередники не лізуть у чужі творчі справи
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду