Черкаське обласне радіо знеструмили фахівці з пожежної безпеки

23 Лютого 2012
7556
23 Лютого 2012
18:42

Черкаське обласне радіо знеструмили фахівці з пожежної безпеки

7556
Черкаське обласне радіо знеструмили фахівці з пожежної безпеки

23 лютого зранку працівники обласного управління держтехногенбезпеки опечатали електрогосподарство кімнат Черкаського обласного радіо «Рось-ФМ» у будівлі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Про це повідомляє інтернет-видання «Прочерк».

 

Заступник директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації Михайло Марценюк підтвердив інформацію про те, що сьогодні зранку будівлю перевіряли фахівці з пожежної безпеки. «Після вранішнього візиту пожежники склали акт про незначні порушення і дали мені. І хоч у нас серед орендарів і є радіо "Рось-ФМ", проте не можу сказати, чи вони є серед порушників. Адже перевіряючі вказали на порушення нашого Центру в цілому, а не на всіх наших орендарів окремо», - зазначив він.

 

В обласному управлінні держтехногенбезпеки виданню повідомили, що дійсно знеструмили сьогодні кабінети «Рось-ФМ», але готові надіслати фахівця для включення струму, як тільки орендарі приміщення усунуть недоліки.

 

«Ми проводили планову перевірку об'єкту з масовим перебуванням людей. Виявили там встановлення несанкціонованих подовжувачів тощо. Взагалі електрогосподарство знаходиться там у пожежозагрозливому стані, тож ми його й опечатали. Таким чином, заборонили експлуатацію електроенергії, - повідомив заступник начальника обласного управління держтехногенбезпеки Олександр Євпак. - Всього в будівлі шість орендарів. Доступ до приміщень редакції радіо - вільний. Ми заборонили доступ лише до підвалу, де виявили самовільно розміщений столярський цех».

 

У свою чергу директор програм радіомовлення Черкаської ОДТРК Олександр Іващенко повідомив, що в кабінетах, що орендують радійники, були «відкриті кабелі». «Елементи електропроводки слід закрити коробами. Це щось схоже на плінтуси. Зараз цим займається електрик», - сказав він.

 

Оскільки приміщення, які орендує радіо в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації, знеструмлені, працівники перейшли працювати до загальної редакції. Але, за словами пана Іващенка, «катастрофи немає».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7556
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду