«Купол» став каналом Business Kyiv

22 Лютого 2012
11646
22 Лютого 2012
12:57

«Купол» став каналом Business Kyiv

11646
«Купол» став каналом Business Kyiv

Київський телеканал «Купол» змінив логотип і програмну концепцію і став телеканалом Business Kyiv (екс-UBC). Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «ТРК Купол» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 лютого.

 

Формат каналу залишається інформаційно-просвітницьким з фільмопоказом. При цьому зростає кількість програм власного виробництва з 2 год 45 хв до 11 год, зменшується кількість національного продукту з 20 до 17 год і зростає - іноземного продукту з 4 до 7 год.

 

У жанровому розподілі зменшується кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм з 15,5 до 10 год, зростає - культурно-мистецьких з 30 хв до 2,5 год, науково-просвітницьких з 1 до 4 год, фільмопоказу з 2 до 3 год, з'являється 1 год розважально-музичних програм. Що стосується дитячих програм, яких у «Купола» було 2 год на добу, Business хотів їх узагалі позбутися, але після дискусії з членами Нацради погодився залишити 30 хв на добу.

 

Нагадаємо, раніше «Купол» збільшив потужність свого передавача у 500 разів - з 10 Вт до 5 кВт, збільшивши територію покриття сигналом, а також став обов'язковим для київських кабельників, увійшовши до універсальної програмної послуги в Києві.

 

Як писала «Детектор медіа», телеканал «Купол» придбала корпорація UBG, одразу заявивши про намір запустити на його частоті телеканал UBC, 30% якого також належить їй. Наприкінці минулого року UBC змінив назву на Business. Однак Нацрада відмовила в переоформленні ліцензії UBC на Business та призначила йому перевірку за самовільну зміну логотипа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11646
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду