Ганна Гомонай стане ведучою переформатованого «Ранку з "Інтером"»

22 Лютого 2012
13947
22 Лютого 2012
12:46

Ганна Гомонай стане ведучою переформатованого «Ранку з "Інтером"»

13947
Ганна Гомонай стане ведучою переформатованого «Ранку з "Інтером"»

З 27 лютого на телеканалі «Інтер» стартує оновлена ​​програма «Ранок з "Інтером"» з новою ведучою Ганною Гомонай. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ганна Гомонай вестиме програму разом з теперішніми ведучими - Ліною Нерус і Дарією Капустян.

 

У ранкову шоу з'являться оновлені рубрики, зокрема, «Прес-огляд» (розповідатиме про те, що пишуть вітчизняні ЗМІ).



Оновиться також дизайн студії та музичне оформлення програми: «Дизайн став ще більш повітряним, візуально насиченим і ще більш сучасним. А нове музичне та графічне оформлення програми додасть позитиву навіть у най похмуріший день», - йдеться у повідомленні.



«"Інтер" прагне, щоб день його глядача був успішним. Ми не хочемо розважити або відволікти свого глядача - ми хочемо підняти йому настрій, наситити корисною і цікавою інформацією. Ми хочемо, щоб кожен глядач, починаючи свій день з "Інтером", отримував для себе саме те, що йому потрібно», - каже керівник проекту «Ранок "Інтером"» Марина Валентюк.

 

Нагадаємо, наразі ранкова програма каналу називається «З новим ранком». Під такою назвою вона виходить з лютого 2011. До того програма називалася «Ранок з "Інтером"».

 

Востаннє програму було переформатовано у серпні 2011. Тоді ведучими шоу стали Ліна Нерус і Дарія Капустян.

 

Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі «Інтера», Ганна Гомонай залишиться ведучою новин о 12-й та 18-й годині.

 

«Детектор медіа»

Фото надане прес-службою каналу «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13947
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анти-гомо
4436 дн. тому
Гомонаище, хватит себя хвалить. Лучше б ты, жужа, взяла фамилию мужа!.. :-)
Барракуда
4438 дн. тому
Очаровательная ведущая. Красивая женщина. Надеюсь, в формате "Утра" Анна Гомонай проявится по-новому. Чувство, что новости её сковывали. Не улыбнешься лишний раз, не засмеешься. А, похоже, потенциал тут не не одну еще программу. Буду смотреть
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду