«Детектор брехні» на СТБ вестиме Дмитро Карпачов

14 Лютого 2012
14803
14 Лютого 2012
17:43

«Детектор брехні» на СТБ вестиме Дмитро Карпачов

14803
«Детектор брехні» на СТБ вестиме Дмитро Карпачов

Ведучим нового соціально-психологічного шоу «Детектор брехні», що стартує на СТБ навесні, став Дмитро Карпачов. Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

Дмитро Карпачов наразі є також ведучим шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей».

 

За словами керівника проекту Анастасії Колендо-Смирнової, кастинги ведучого тривали майже три місяці, його обрали з-поміж 50 кандидатів. «Дмитро - практикуючий психолог, він щиро зацікавлений у наших героях та їхніх проблемах, а не є просто стороннім спостерігачем. Він прекрасно згладжує гострі моменти, коли родичі героя можуть довідатися про щось надто відверте. Адже ми зацікавлені, щоб правда не руйнувала родини, а допомагала їм виходити на новий рівень спілкування», - пояснила вона вибір каналу.

 

«Як і в питанні виховання дітей, так і в нашому проекті головне завдання - бути максимально чесним, - зазначає Дмитро Карпачов. - Наш проект допоможе людям розібратися в собі та позбутися привидів минулого. А щирі відповіді на відверті запитання гарантовано приведуть до значної грошової  винагороди».

 

Нагадаємо, шоу «Детектор брехні» - українська адаптація британського формату The Moment of Truth компанії Shine TV. У проекті учасники відповідатимуть на відверті запитання про себе. Робитимуть вони це на детекторі брехні (поліграфі) у присутності рідних і близьких. За кожен блок правдивих відповідей можна буде отримати від 2,5 тис. до 250 тис. грн.

 

Дата старту програми поки що невідома.

 

Довідка:

Дмитро Карпачов - (1978 р.н., Кіровоград) має досвід професійного психологічного консультування з 2003 року. Отримав освіту за спеціальністю «маркетинг» (навчався в КІСМ та Вищій школі соціології при Академії наук України) і «психологія, коучинг» (навчався в КІРУЕ, Київській асоціації практикуючих психологів і психотерапевтів, МДІ, Європейській асоціації психології, Московському центрі НЛП в освіті, Erickson College International).

 

Дмитро є сертифікованим тренером НЛП міжнародної категорії, гештальт-терапевт, коуч, бізнес-тренер. Модератор проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент». Співпрацює з телеканалом СТБ: психолог-консультант проекту «Правила життя»; ведучий соціального реаліті-шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей» з 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14803
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду