«Інтер» покаже «Білу гвардію»

14 Лютого 2012
10593
14 Лютого 2012
16:04

«Інтер» покаже «Білу гвардію»

10593
«Інтер» покаже «Білу гвардію»

«Інтер» покаже 8-серійний фільм «Біла гвардія», знятий за однойменним романом Михайла Булгакова. Про це повідомляє «Медіабізнес».

 

Прем'єра відбудеться наприкінці лютого або на початку березня цього року. Точна дата ще не визначена.

 

Як писала «Детектор медіа», це серіал виробництва компанії «Нон-стоп продакшн» Олександра Роднянського. У прес-службі «Інтера» уточнили, що стрічку знято також за участю компанії «Твін медіа». Продюсери фільму - Олександр Роднянський та Серій Мелькумов.

 

Дія стрічки відбувається у 1918 році у Києві після того, як місто залишили німці, влади зрікся Павло Скоропадський та приходять війська Петлюри. Головні герої - сім'я Турбіних: Олексій, Єлена та Ніколка.

 

Режисер серіалу - Сергій Снєжкін, сценаристи - Марина і Сергій Дяченки та Сергій Снєжкін. Головні ролі у фільмі зіграли Костянтин Хабенський, Сергій Гармаш, Михайло Пореченков, Федір Бондарчук, Олексій Серебряков, Сергій Маковецький та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10593
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду