Роднянський продюсуватиме cиквел «Мачете» Родрігеса

9 Лютого 2012
1725
9 Лютого 2012
10:53

Роднянський продюсуватиме cиквел «Мачете» Родрігеса

1725
Роднянський продюсуватиме cиквел «Мачете» Родрігеса

Продюсером сиквелу «Мачете» (Machete) Роберта Родрігеса (Robert Rodriguez) буде глава AR Films Олександр Роднянський, повідомляє «Коммерсантъ» з посиланнями на Deadline.com.



Фільм під назвою «Мачете Роберта Родрігеса вбиває» (Robert Rodriguez's Machete Kills), за словами продюсера, буде готовий до кінця року, а його бюджет оцінюється в $12-15 млн.



Картина народилася з трейлера до неіснуючого фільму, який Родрігес зняв в 2007 році для спільного проекту з Тарантіно «Грайндхаус» (Grindhouse). Повнометражна картина вийшла в 2009 році, зібравши $44 млн при бюджеті в $10 млн. У ній мексиканця Мачете (Денні Трехо) наймають для вбивства сенатора (Роберт Де Ніро), а потім кидають. Але Мачете, який виявився не простим наркоторговцем, а колишнім федеральним агентом, вирішує всім помститися і за допомогою героїні Мішель Родрігес влаштовує криваву бійню. У другій картині він буде битися на боці уряду проти мексиканського мафіозного картелю на чолі з торговцем зброєю, які вирішили затіяти світову війну.



Роднянський, який стверджував, що в Голівуді, як і в Росії, його цікавлять перш за все «розумні фільми зі складними персонажами», пояснює, що у цьому випадку «складним, неоднозначним і цікавим персонажем є сам автор - людина безумовно великого таланту, іронічно і своєрідно розповідає про навколишнє його дійсності... А мені цікаво працювати з талановитими людьми. До того ж, не можна сказати, що це просто примітивне комерційне кіно», - говорить продюсер.



Зйомки «Мачете вбиває» повинні початися в Техасі в квітні. На даний момент йде кастинг, причому обговорюється можливість повернення в проект акторів, які грали в першій картині. Роднянський і Родрігес виступають як співвиробники, їм допомагають представники заснованої Родрігесом компанії Quick Draw Productions Аарон Кауфман (Aaron Kaufman) і Іліана Ніколіч (Iliana Nikolic), а також Сергій Беспалов.



Картина буде представлена ​​на кіноринку Берлінського кінофестивалю, який проходить з 9 по 19 лютого.



Роднянський підкреслив, що вона не має ніякого відношення до кінофонду, створеного ним спільно з агентом Анджеліни Джолі, Ніколь Кідман і Біллі Боба Торнтона Гайером Косинські (Geyer Kosinski). Раніше глава AR Films згадував, що його голлівудська діяльність не буде обмежуватися рамками фонду.

Нагадаємо, що AR Films і Media Talent Group Гайером Косинські уже зняли один фільм для Голівуду - картину Біллі Боба Торнтона Jayne Mansfield`s Car («Машина Джейн Менсфілд») з бюджетом у $12 млн. Як писала «Детектор медіа», прем'єра стрічки відбудеться 12 лютого цього року у межах основної конкурсної програми Берлінського міжнародного кінофестивалю.

 

Крім того, Роднянський і Косинські здійснили екранізацію підліткового роману «Кози» (The Goats). Також AR Films через підрозділ холдингу, німецьку A Company взяла участь у продюсуванні проекту Тома Тиквера і творців «Матриці» Енді і Лани Вачовскі (Andy and Lana Wachowski) «Хмарний атлас» (The Cloud Atlas).

 

Нагадаємо, AR Films контролює російську кінокомпанію «Нон-стоп продакшн» і кінодистриб'ютора «Кіно без кордонів», а у квітні 2011 вона придбала за 7,5-10 млн євро 51% німецької A Company, дистриб'ютора західного кіно в країнах Східної Європи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду