Міліція взялася за справу побитої представниці «Репортерів без кордонів» в Україні

7 Лютого 2012
11070
7 Лютого 2012
18:54

Міліція взялася за справу побитої представниці «Репортерів без кордонів» в Україні

11070
Міліція взялася за справу побитої представниці «Репортерів без кордонів» в Україні

Міліція розпочала дослідчу перевірку за фактом побиття представника міжнародної журналістської організації «Репортери без кордонів» в Україні Оксани Романюк. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Головне управлінні МВС у Києві.

 

Паралельно міліція проводить перевірку щодо законності надання фізичній особі органами виконавчої влади Києва дозволу на встановлення МАФів.

 

У міліцейському главку також наголосили, що потерпілій було виписано направлення на проходження судово-медичної експертизи для зняття побоїв з метою встановлення їхнього ступеню важкості.

 

Також встановлюється особа, яка завдала удару молодій жінці.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у ніч з 6 на 7 лютого представника міжнародної журналістської організації «Репортери без кордонів» в Україні Оксану Романюк вдарили кулаком в обличчя, перешкоджаючи знімати на мобільній телефон забудову під будинком, де вона мешкає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11070
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Kesha
4431 дн. тому
Видел сюжет про инцидент на СТБ. Не понятно ничего! Где фото/видео спиленных деревьев, разрушенной детской площадки и спортивной площадки? Где видео с мобильного журналистки? Почему она не предъявила удостоверения? Где судебно-медицинская экспертиза побоев журналистки? Где хоть какие-то доказательства? Если честно, очень похоже на заказную провокацию... Не в обиду честным журналистам...
Koti
4431 дн. тому
пусть видео покажет. если трёп - уволить, если правда - наказать обидчика. а то придумывать каждый гаразд.
Журналист-провокатор
4431 дн. тому
Коллеги, вы хоть научитесь работать так, чтобы ваш интерес не был виден за километр! Я там живу и хожу каждый день. Какие деревья??? Там никаких деревьев и спортплощадок отродясь не бывало - голые бетонные плиты. Что вы лепите? Да на вас самих надо иск писать за дачу заведомо ложных показаний. Где видео с мобильного??? Улики в студию! Или у самих рыльце в пушку? Небось, первыми начали ни в чем не повинных строителей бить? А у них тоже семьи, жены, дети. Чем они хуже вас? Почему журналистка не показала удостоверение? Когда мент вам удостоверение не показывает, то вы кипеш поднимаете, а сами??? С вами баблом не поделились, так вам завидно? Продажные позорища... Вам на том свету это золото в глотки будут в расплавленном виде заливать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду