«Київ вечірній» від «Кварталу-95» планується на березень

7 Лютого 2012
14033
7 Лютого 2012
17:22

«Київ вечірній» від «Кварталу-95» планується на березень

14033
«Київ вечірній» від «Кварталу-95» планується на березень

Нове розважальне шоу «Київ вечірній» від «Студії Квартал-95» планується до старту на телеканалі «Інтер» у березні. Про це пише «Дуся», яка побувала на зйомках програми.

 

Планується, що проект виходитиме щосуботи.

 

«Київ вечірній» - це своєрідний мікс програм «Пороблено в Україні», «Розіграш», «Вечірній квартал» і «З неба на землю». У ньому ведучі - Володимир Зеленський і Валерій Жидков - будуть жартувати над зірками, запрошувати їх до студії на інтерв'ю і навіть змушувати провести один день у ролі звичайного таксиста, пекаря чи аптекаря. Також у шоу будуть численні пародії та музичні номери в супроводі колективу Freedom Jazz.

 

У кожному з випусків тривалістю трохи більше години братимуть участь п'ять-шість зірок.

 

Як писала «Детектор медіа», розважальне шоу «Київ вечірній» для телеканалу «Інтер» готує продакшн-компанія «Студія Квартал-95». Проект знімають на базі ISTIL Studios.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду