Програма про собак для «Інтера» знімається за форматом Family Dog

6 Лютого 2012
9868
6 Лютого 2012
18:13

Програма про собак для «Інтера» знімається за форматом Family Dog

9868
Програма про собак для «Інтера» знімається за форматом Family Dog

Телепрограму про собак з робочою назвою «Сімейний пес» телеканал «Інтер» зніматиме за форматом Family Dog компанії Shine International. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі «Студії Квартал-95».

 

За умовами формату щотижня одна родина обирає собі собаку. На початку кожного епізоду в сім'ї опиняється десять безпритульних собак. Через певний час сім'я по черзі відмовляється від дев'яти песиків і залишається з одним, який підходить їм найкраще.

 

Собак шукають у зоомагазинах, притулках для тварин та на фермах.

 

Нагадаємо, керівник дирекції з виробництва телепрограм Борис Шефір розповідав «Детектор медіа», що для «Інтера» готується програма з робочою назвою «Сімейний пес».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9868
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Защита животных
4455 дн. тому
Ужас!Они же привыкают за неделю к хозяевам!Как можно отказываться от собачек,если взяли их.Это же больно и аморально.Поматросили и выбросили или назад в приют отправили.Они ведь все понимают.Игры людей.Бедные животные.Уже страшно только от одной идеи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду