«Шоуманію» закриють для переформатування. Коляденко готує новий проект

6 Лютого 2012
7470
6 Лютого 2012
16:55

«Шоуманію» закриють для переформатування. Коляденко готує новий проект

7470
«Шоуманію» закриють для переформатування. Коляденко готує новий проект

Найближчим часом проект «Шоуманія» не буде виходити в ефірі Нового каналу. Програму закривають для переформатування. Про це йдеться на офіційній сторінці каналу у Facebook.

 

Як зазначається, оновлена «Шоуманія» повернеться на екрани у вересні цього року: «Друзі, прихильники "Шоуманії", програма невдовзі не буде виходити в ефірі Нового каналу. Але це тимчасово! Її творча група буде працювати над тим, щоб оновити програму і зробити більш цікавою», - йдеться в повідомленні.

 

Крім того, творча група «Шоуманії» розроблятиме щоденний проект «Піраньї».

 

Його ведучий Дмитро Коляденко тим часом буде задіяний у програмі «Світлі голови» та працюватиме над ще одним новим проектом. Над яким саме - Новий канал поки що не розголошує.

 

Як писала «Дуся», сам Дмитро Коляденко не вірить у те, що «Шоуманія» повернеться в ефір Нового каналу.

 

Нагадаємо, у грудні 2011 Новий канал також закрив «Info-шок», замість якого й запускає «Піраній».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7470
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду