«Личный счет» змінив дизайн і запровадив політичну рубрику «Свобода слова»

6 Лютого 2012
7390
6 Лютого 2012
13:00

«Личный счет» змінив дизайн і запровадив політичну рубрику «Свобода слова»

7390
«Личный счет» змінив дизайн і запровадив політичну рубрику «Свобода слова»

Лютневий номер щомісячного ділового журналу «Личный счет» вийшов у новому дизайні, а також змінив рубрикатор і запровадив додаткову тематику. Про це повідомляє відділ реклами журналу.

 

У виданні з'явилася рубрика «Свобода слова», присвячена політичному життю країни. Крім того, розширено блок матеріалів, які висвітлюють споживчу тематику.

 

Ще одне нововведення журналу - поява колонок експертів, які відкривають різні рубрики журналу. «Так, рубрика "Свобода слова" починається з колонки голови Комітету національної безпеки і оборони Анатолія Гриценка. Рубрика "День вложения" відкривається інвестиційними ідеями відомого економіста Еріка Наймана, а, наприклад, "Инвестиции в здоровье» анонсуються статтею чемпіонки України з фітнесу та аеробіки Аніти Луценко», - зазначається в релізі.

 

Журнал «Личный счет» входить до видавничого дому «Галицькі контракти». Наклад видання - 78900 екземплярів.

 

 

Як писала «Детектор медіа», влітку 2011 року журнал «Личный счет» залишив нішу видань про персональні фінанси і увійшов до ділового сегменту.

 

Нагадаємо, нещодавно із сегменту персональних фінансів до ділового сегменту перейшов журнал «Деньги» видавничого дому УМХ. Він також змінив і дизайн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7390
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду