«Ціолковського» і «Бомбера» Film.ua номінували на Нью-Йоркську телепремію

6 Лютого 2012
5886
6 Лютого 2012
12:19

«Ціолковського» і «Бомбера» Film.ua номінували на Нью-Йоркську телепремію

5886
«Ціолковського» і «Бомбера» Film.ua номінували на Нью-Йоркську телепремію

Докудраму «Дивовижні світи Ціолковського» і міні-серіал «Балада про Бомбера» номіновано на New York Festivals International Television & Film Awards в категоріях «докудрама» і «міні-серіал» відповідно. Про це зазначається на сайті кінокомпанії Film.ua.

 

Виробництво «Дивовижного світу Ціолковського» здійснював Film.ua та Signal Red, а «Балади про Бомбера» - Film.ua та «Шпиль».

 

Суперниками проекту про Ціолковського стануть такі представники категорії «докудрама»: The children of Blankenese (Німеччина), Confessions of a Crime (Сінгапур), Crimson Episode 1 - (Maggots in the Rice) (Сінгапур), Life as a Turkey (США), Vivir Para Contarlo: Haiti (США).

 

У свою чергу «Балада про Бомбера» боротиметься в категорії «міні-серіал» з шістьма номінантами, а саме: Sungkyunkwan Scandal (Південна Корея), The Greatest Love (Південна Корея), Operation Checkmate - Operación Jaque (Іспанія), Royally Mad (США), The Kennedys (США), East West 101, Season 3 (Австралія).

 

Як зазначається, цього року фестиваль отримав заявки більш ніж із 40 країн світу. Категорії фестивалю відображають світові тенденції і підтримують такі жанри аудіовізуального контенту як: новини, спорт, документальний фільм, реаліті, драма, повнометражний фільм, теленовела, веб-епізоди, промо, музичні кліпи, анімація.

 

Переможці будуть відомі на початку березня, а сама церемонія нагородження відбудеться 17 квітня в Лас-Вегасі.

 

Як писала «Детектор медіа», «Баладу про Бомбера» також номіновано у шорт-лист 10-го щорічного нагородження VES (10th Annual VES Awards).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5886
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду