Миколу Орловського на каналі «Рада» замінять Василем Климчуком?

1 Лютого 2012
10900
1 Лютого 2012
14:04

Миколу Орловського на каналі «Рада» замінять Василем Климчуком?

10900
Миколу Орловського на каналі «Рада» замінять Василем Климчуком?

Керівництво парламенту має намір звільнити генерального директора телеканалу «Рада» Миколу Орловського. Про це «Детектор медіа» дізналася з джерел, які працюють на каналі.

 

Микола Орловський пообіцяв прокоментувати цю інформацію в п'ятницю 3 лютого.

 

За інформацією «Детектор медіа», новим керівником «Ради» з п'яти претендентів вибрали заслуженого журналіста України Василя Климчука, який раніше працював генеральним продюсером, директором з виробництва, ведучим авторської програми «Доброго ранку, Україно!» на телеканалі «Ера», був консультантом на Кіровоградській ОДТРК, вів ранковий проект на КДР ТРК. Василь Климчук наразі також не коментує інформацію щодо його призначення.

 

Як стало відомо «Детектор медіа», керівництво парламенту було не задоволено роботою Миколи Орловського, особливо його співпрацею з продакшном «Медіафільм», який пов'язують з опозиційним народним депутатом Андрієм Сенченком. Цей продакшн виробляв новини та цикли програм для телеканалу «Рада».

 

 

«Детектор медіа»

Фото Катерини Яковлєвої

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10900
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вик
4460 дн. тому
Карьерист и хам. Чванлив и самовлюблен. Единственное непревзойденное умение - трещать перед камерой без умолку. О чем - другой вопрос. ну что ж, "поздравляем" "Раду". Коллеги, держитесь!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду