5 канал закриває «Ранок на П’ятому» і запускає нове щоденне ток-шоу

1 Лютого 2012
17009
1 Лютого 2012
13:58

5 канал закриває «Ранок на П’ятому» і запускає нове щоденне ток-шоу

17009
13 лютого на каналі стартує новий сезон
5 канал закриває «Ранок на П’ятому» і запускає нове щоденне ток-шоу

13 лютого на 5-му каналі стартує новий сезон, відтак, змінюється сітка мовлення, закривається програма «Ранок на П'ятому» і запускається щоденне суспільно-політичне ток-шоу. Про це пише «Дуся» з посиланням на власні джерела на каналі.

 

За інформацією «Дусі», «Ранок на П'ятому» закривають, оскільки програма себе не виправдала. Проект є досить затратним, але він так і не став іміджевим для каналу.

 

З чотирьох ведучих «Ранку» скорочують лише одного Віталія Півовара (сам пан Півовар інформацію про скорочення спростовує). Катерина Кельбус і Артем Овдієнко вестимуть ранкові новини, Яніна Соколова вестиме нову програму «Час кіно». Всім працівникам, які готували «Ранок», намагаються знайти роботу на каналі.

 

У новому сезоні на 5-му залишаться щогодинні випуски новин.

 

Разом з тим телеканал запускає з 13 лютого щоденне павільйонне суспільно-політичне ток-шоу, що виходитиме з 19:30 до 22:00 з понеділка по п'ятницю. За інформацією «Дусі», його формат подібний до міксу програми «Час» і телемарафону або до щоденного «Шустер live». Найімовірніше, що назвою залишиться «Час».

 

У ток-шоу, найімовірніше, буде троє ведучих: Роман Чайка, Святослав Цеголко і Сергій Дорофеєв.

 

Ведучі, які раніше в цьому слоті вели вечірні інформаційно-аналітичні випуски, - Лариса Губіна і Павло Кужеєв - відтепер вестимуть програми «Енергонагляд» і «Агроконтроль».

 

Сергій Дорофеєв продовжить вести свою щотижневу авторську програму «Портрети з Сергієм Дорофеєвим». Однак програма з вечора вівторка переміститься у вечірній прайм суботи.

 

Також змінює день виходу і слот «Республіка з Анною Безулик»: замість четверга ток-шоу виходитиме щонеділі і йтиме з 19:30 до 21:00.

 

У новому сезоні на каналі вийде ще ряд нових проектів, зокрема, згаданий вище «Час кіно».

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», на 5-му каналі можливі скорочення.

 

Шеф-редактор каналу Володимир Мжельський обіцяє прокоментувати інформацію про зміни на каналі найближчими днями.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17009
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зритель
4435 дн. тому
Правильно. Пятерку нужно полностью обновить.Даешь новые лица!Антиквариат на выход!
Аудытор
4437 дн. тому
Пашку отправили на «Агроконтроль»? Пашуня, кто такой ваще тот Парашенка? На кого он мазу тянет?
tra-ta-ta
4439 дн. тому
Мжелько, не подкачай ка!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду