Міліція про смерть Євгена Дикого: нещасний випадок або самогубство

31 Січня 2012
8936
31 Січня 2012
12:10

Міліція про смерть Євгена Дикого: нещасний випадок або самогубство

8936
Міліція про смерть Євгена Дикого: нещасний випадок або самогубство

Загиблий журналіст Євген Дикий, тіло якого було знайдено на березі Чорного моря в Одесі, загинув внаслідок нещасного випадку або самогубства. Такі версії висунуло ГУ МВС України в Одеській області.

 

«За попередніми даними було встановлено - труп вказаного громадянина не має зовнішніх тілесних ушкоджень та ознак насильницької смерті. Зібрані матеріали дослідчої перевірки вказують на те, що місце мав нещасний випадок (смерть через самогубство), за результатами якої буде прийнято рішення згідно чинного законодавства», - йдеться в повідомленні міліції.

 

Нагадаємо, 30 січня цього року о 8:20 ранку в Одесі, на березі пляжу в Аркадії було знайдено труп чоловіка, викинутий на берег морськими хвилями. Після виїзду на місце події співробітниками міліції було встановлено його особу. Ним виявився громадянин Євген Вікторович Дикий 1983 року народження.

 

Євген Дикий - редактор новин рубрики «Столиця» на порталі Liga.net. Працював в агентстві з жовтня 2011 року. Колись працював у газеті «Хрещатик». Як пише Liga.net, редакційних завдань, пов'язаних з поїздкою до Одеси, він не отримував і у відрядження до цього міста не їздив - ні в минулі вихідні, ні коли-небудь раніше. В Одесі жили його родичі.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8936
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду