Star Media зніматиме фільм «Цугцванг» за Чеховим

31 Січня 2012
10913
31 Січня 2012
11:43

Star Media зніматиме фільм «Цугцванг» за Чеховим

10913
Star Media зніматиме фільм «Цугцванг» за Чеховим

Група компаній Star Media у копродукції з «Білорусьфільмом» вироблятиме фільм «Цугцванг» за мотивами творів Антона Чехова. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів голова ради директорів групи компаній Влад Ряшин.

 

За жанром це буде історичний детектив-трилер. Режисером стрічки буде Олександр Холмський, який працював над іншим проектом Star Media, знятим на основі дилогії Павла Мельникова-Печерского «У лісах» та «На горах», - «У лісах і на горах».

 

«Наш план - зробити гарний, з міцним бюджетом фільм. Коли ми його виготовимо, тоді покажемо прокатникам і подумаємо, чи є сенс робити кінокопію. Але його бюджет буде вищим, ніж у телевізійного кіно, і наближатиметься до невисоких бюджетів прокатного фільму», - сказав Влад Ряшин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10913
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду