«Автобіографію» Першого автомобільного купили три російські канали

27 Січня 2012
6818
27 Січня 2012
12:12

«Автобіографію» Першого автомобільного купили три російські канали

6818
«Автобіографію» Першого автомобільного купили три російські канали

Українська дистрибуторська компанія MK-Distribution передала ліцензійні права на трансляцію проекту «Автобіографія» виробництва продакшн-студії «Світ-ТВ» (Перший автомобільний канал) російським телеканалам «ТВЦ Международный», «Авто Плюс» і «Драйв». Про це повідомляє Content Report.

 

Компанії також ведуть переговори з телеканалами Польщі, Хорватії, Словенії, Албанії та інших європейських держав щодо ліцензії на трансляцію цього проекту.

 

«Автобіографія» - це 12-серійний цикл документальних фільмів про ретроавтомобілі, історії їх виникнення і їхніх творців.

 

В Україні прем'єра «Автобіографії» відбулася у 2010 році на Першому автомобільному каналі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6818
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду