«1+1» звільнив Олега Дейнеку

26 Січня 2012
17901
26 Січня 2012
14:34

«1+1» звільнив Олега Дейнеку

17901
«1+1» звільнив Олега Дейнеку

Ведучий програми «Гроші» Олег Дейнека звільнений з каналу «1+1». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Причина звільнення - «систематичне  невиконання обов'язків трудової угоди», повідомляє пресс-служба.

 

Тепер канал шукатиме нового ведучого, а тим часом програму почергово вестимуть її журналісти.

 

Черговий випуск «Грошей» має вийти в ефір 31 січня у своєму звичному слоті - 22.30, зауважили у прес-службі каналу.

 

Олег Дейнека в коментарі «Детектор медіа» сказав, що він «пишається тим, що його звільнили за статтею». Найближчим часом він планує провести офіційну прес-конференцію, на якій оприлюднить свою позицію щодо звільнення. 

 

Керівник департаменту журналістських розслідувань «1+1» Максим Шиленко зазначив, що «Гроші» зараз розслідують кілька резонансних тем. А крім цього найближчим часом в ефір повернеться програма «Особиста справа» в оновленому форматі. «У нас великі плани на цей рік», - сказав він.

 

Нагадаємо, 23 грудня «1+1» повідомив, що ведучого Олега Дейнеку відсторонили від програми «Гроші» через сюжети про голову Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядуху, якого підозрюють у корупційних діях. Канал провів службове розслідування щодо діяльності ведучого і оголосив Олегу Дейнеці догану, а також вирішив, що він продовжить працювати ведучим програми «Гроші», але сюжетів більше не готуватиме. 27 грудня останній випуск «Грошей» у 2011 році вийшов в ефір «1+1» без ведучого, який відмовився вести програму.

 

Як стало відомо «Дусі», канал «Інтер» запропонував Олегові Дейнеці і продакшн-компанії Star Media робити проект розслідувань.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17901
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Семен
4462 дн. тому
Вообще-то весь канал знает, что Олежка взял неплохие деньги за ТВ-киллерство главы Хмельницкой области. Так что какая нах... цензура. Это сволочь подставила весь колектив и теперь спокойно с лаврами героя и борца с цензурой свалит на "Стар Медиа"...
Тарас Рівне
4465 дн. тому
Редакції каналу 1+1 ГАНЬБА!!! Схоже, що навіть резонансні викриття хабарників та дармоїдів мають бути толерантними. Щоб раптом когось не образити. Якщо Дейнека подавав неправдиву інформацію - до суду його. Адже саме так прикриваються всі "ображені і скривджені". Дейнеці привселюдна ПОВАГА!!! Без нього передача "Гроші" втратила будь - який сенс, стала зовсім нецікавою.
Незнайка
4470 дн. тому
Кто это? Давно же уже забыли...
EURONEWS
4470 дн. тому
Невже на 1 +1 повертається здоровий глузд...?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду