Розпочав роботу інтернет-довідник про молодих українських кінематографістів

26 Січня 2012
9902
26 Січня 2012
12:30

Розпочав роботу інтернет-довідник про молодих українських кінематографістів

9902
Розпочав роботу інтернет-довідник про молодих українських кінематографістів

Наприкінці 2011 року розпочав роботу вітчизняний інтернет-портал Indie-movie.com.ua, який збирає інформацію про молодих кінематографістів з України. Про це «Детектор медіа» повідомила піар-служба київської студії незалежного кіно «УПВ Арт Груп», яка є засновником порталу.

 

За даними піар-служби, інтернет-довідник зорієнтований на допомогу в пошуку інформації про молодих українських кінематографістів. На відміну від іноземних аналогів, вітчизняний портал надає не лише текстові дані про молодих фахівців у сфері кіно, а також містить приклади робіт зареєстрованих користувачів.

 

На даний момент реєстрація учасників безоплатна.

 

До кінця 2012 року планується доробити україномовний інтерфейс, буде впроваджено декілька нових функцій, після чого організатори зроблять його відкритим для всіх країн СНД.

 

В «УПВ Арт Груп» наголошують, що створили портал передусім для презентації авторського, незалежного і аматорського кіно України. «Переконані, що саме з цих фільмів виростають самобутні режисери зі своїм стилем і неординарним баченням світу», - зазначають представники студії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9902
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду