Universal McCann виграв тендер на digital-медіаобслуговування «САН ІнБев»

24 Січня 2012
6717
24 Січня 2012
20:28

Universal McCann виграв тендер на digital-медіаобслуговування «САН ІнБев»

6717
Universal McCann виграв тендер на digital-медіаобслуговування «САН ІнБев»

У тендері пивної компанії «САН ІнБев Україна» на digital-обслуговування перемогло медіаагентство Universal McCann. Про це повідомляє прес-служба групи «АДВ Україна», до якої входить агентство.

 

Universal McCann працюватиме з «САН ІнБев Україна» у 2012 році. Завданням агентства у рамках тендеру було створення комунікаційної стратегії для брендів компанії.

 

«Победа в тендера настолько амбициозного и требовательного клиента, как компания "САН ИнБев Украина", большая честь для нас. Команда UM намерена  использовать весь свой опыт  и всю палитру коммуникационных инструментов и знаний для решения  маркетинговых задач клиента», - коментує Віктор Шерстюк,  директор агентства.

 

Комунікаційне медіаагентство Universal McCann на ринку з 2007 року. Входить до числа 10 найбільших недійних агентств 2011 року за даним Всеукраїнської рекламної коаліції. Клієнти: Batik, Bonduelle, EU Pharmacia, ExonMobil, Intel, MasterCard, Microsoft, Tetra Pak, VAB Bank, Vitmark, «Евросеть», «Інтелеком», «Поверхность», «САН ІнБев Україна» тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6717
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду