Сергій Васильєв очолив відділ культури «Коммерсанта-Украина»

24 Січня 2012
12982
24 Січня 2012
16:33

Сергій Васильєв очолив відділ культури «Коммерсанта-Украина»

12982
Сергій Васильєв очолив відділ культури «Коммерсанта-Украина»

Із 16 січня 2012 року завідувачем відділу культури газети «Коммерсантъ-Украина» призначено театрального критика Сергія Васильєва (старшого). Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив особисто пан Васильєв.

 

На цій посаді він змінив Марію Халізєву, яка залишила роботу у виданні в грудні 2011 року. За інформацією ТК, пані Халізєва може перейти до журналу «Esquire-Україна», де висвітлюватиме теми моди. Зв`язатися з нею «Детектор медіа» поки що не вдалося.

 

Як розповів у коментарі ТК Сергій Васильєв, принципово в роботі відділу культури «Коммерсанта» нічого не змінюватиметься. Очікується, що тематику буде розширено. Так, на сторінках газети подаватиметься більше інформації про літературу, зокрема, книжки провідних письменників.

 

З «Коммерсантом-Украина» пан Васильєв співпрацює протягом кількох років. Він є оглядачем щотижневого додатка «Коммерсантъ-Weekend» і, за його словами, продовжить ним бути.

 

Зазначимо, що Сергій Васильєв тривалий час працював редактором відділів культури в газетах «День», «Столичные новости», на засадах консультанта й автора брав участь у запуску нового інтернет-порталу «Культура України», що розпочав роботу в грудні 2011 року.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://www.azh.com.ua/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12982
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду