ТЕТ запустить кілька проектів для денних слотів і нові сезони серіалів

20 Січня 2012
11384
20 Січня 2012
14:03

ТЕТ запустить кілька проектів для денних слотів і нові сезони серіалів

11384
ТЕТ запустить кілька проектів для денних слотів і нові сезони серіалів

Найближчим часом на ТЕТі з'явиться кілька нових проектів і другий сезон серіалу власного виробництва «Щоденники Темного». Про це розповівла генеральний продюсер каналу ТЕТ Ірина Костюк під час чату на «Детектор медіа».

 

«На найближчий час у нас заплановано декілька прем'єр, більшість із них - власного виробництва. У нас знову з'являться експериментальні унікальні жанри, мені навіть складно описати цей жанр, скажімо так - це "реконструкція життєвих лаж", щоденний легкий молодіжний проект. Повертаються на другий сезон наша гордість - "Щоденники Темного". З'явиться денний проект "У ТЕТа тато" і "У ТЕТа мама"», - сказала вона.

 

Окрім цього Ірина Костюк зазначила, що канал «думає» запустити мультсеріал: «Також ми продовжуємо працювати над лінійкою власних серіалів і ситкомів», - додала вона.

 

Щодо закупних проектів, то канал придбав продовження свого праймовго ситкому «Універ. Нова общага», який стартує в ефірі з 23 січня.

 

Також канал придбав нові сезони серіалів «Бути людиною» (Being Human), «Реальна кров» (True Blood), «Ходячі мерці» (The Walking Dead), «Гра престолів» (Game of Thrones). Окрім цього ТЕТ купив серіали Sanctuary (рос. «Убежище»), Lost Girl (рос. «Зов крови»), American Horror Story (рос. «Американская история ужасов»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11384
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду