У Тернополі обстріляли квартиру заступника редактора газети «Вільне життя плюс»

17 Січня 2012
13178
17 Січня 2012
20:01

У Тернополі обстріляли квартиру заступника редактора газети «Вільне життя плюс»

13178
У Тернополі обстріляли квартиру заступника редактора газети «Вільне життя плюс»

У Тернополі невідомі обстріляли з пневматичної зброї квартиру заступника редактора місцевої газети «Вільне життя плюс» Галини Сірої. Про це інформує УНІАН.

 

Як повідомили в Секторі громадських зв’язків обласного управління міліції, до них надійшло повідомлення від самої журналістки про те, що невідомі пошкодили зовнішню шибу вікна її квартири.

 

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група працівників міліції. Правоохоронці не виключають, що вікно квартири стало об’єктом для розваг хуліганів. Разом з тим відпрацьовуються й інші версії.

 

Сама журналістка, яка зазвичай пише на кримінальну тематику, інцидент із професійною діяльністю не пов’язує.

 

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом хуліганства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду