Херсонцю, який наслідував телевізор, дали два роки

13 Січня 2012
1661
13 Січня 2012
16:55

Херсонцю, який наслідував телевізор, дали два роки

1661
Надивившись телевізора, чоловік «замінував» вокзал
Херсонцю, який наслідував телевізор, дали два роки

22-річний чоловік, який «пожартував» про замінування залізничного вокзалу у Херсоні, стверджує, що до цих дій його спонукав перегляд телевізора. Про це повідомлє сайт МВС.

 

Затриманий (його ім'я правоохонні органи не розголошують) пояснив, що надивився по телевізору бойовиків, де йшлося про замінування вокзалу і роботу спецслужб. Він вжив алкогольний напій, після чого «йому захотілося пожартувати над працівниками міліції, перевірити, як оперативно вони відреагують на повідомлення про замінування». Вибухівку правоохоронці не знайшли, через 2 години рух потягів був відновлений.

 

За цим фактом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності».

 

Голопристанський районний суд Херсонської області виніс вирок обвинуваченому: чоловік на 2 роки буде позбавлений волі і відбуватиме покарання у виправній колонії. Також він має сплатити штраф 5 тис. грн. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1661
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду