«Машину Джейн Менсфілд» Роднянського покажуть на Берлінале

11 Січня 2012
9695
11 Січня 2012
13:09

«Машину Джейн Менсфілд» Роднянського покажуть на Берлінале

9695
«Машину Джейн Менсфілд» Роднянського покажуть на Берлінале

12 лютого у межах основної конкурсної програми Берлінського міжнародного кінофестивалю відбудеться прем'єра фільму «Машина Джейн Менсфілд» режисера Біллі Боба Торнтона, яку продюсував Олександр Роднянський. Про це повідомляє прес-служба AR Films.

 

«Машина Джейн Менсфілд» - це перший американський проект компанії Олександра Роднянського AR Films. Головні ролі зіграли: Біллі Боб Торнтон, Роберт Дюваль, Джон Херт, Кевін Бейкон, Роберт Патрік, Рей Стівенсон, Кетрін ЛаНасса, Френсіс О'Коннор, Джон Патрік Амедорі та  Маршалл Аллман. Окрім Олександра Роднянського, спів продюсером став Гайєр Касінскі, засновник агентства Media Talent Group, яке представляє інтереси Анджеліни Джолі, Ніколь Кідман, Біллі Боба Торнтона та інших.

 

За сюжетом, у 1969 році англієць Кінгслі Бедфорд з сном та донькою приїжджає до  провінційного містечка у Алабамі, щоб поховати свою дружину Наомі. Жінка багато років назад залишила місто, покинувши там свою попередню родину - чоловіка та чотирьох дітей. Фільм розповідає про взаємовідносини між двома сім'ями.

 

«Это очень авторская картина, в которой зрители смогут оценить замечательная режиссерский стиль Билли Боба Торнтона. Несмотря на то, что действие картины происходит более чем 40 лет назад в американской глубинке, это универсальная история, понятная каждому. История о любви, семье, отношениях отцов и детей и, что особенно актуально, влиянии войны на людские судьбы», - переконаний Олександр Роднянський.

 

 Зйомки фільму проходили улітку 2011 року у Джорджії, США.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду