Директором з розвитку «РБК-Україна» став Сергій Коноплицький

10 Січня 2012
11053
10 Січня 2012
14:25

Директором з розвитку «РБК-Україна» став Сергій Коноплицький

11053
Директором з розвитку «РБК-Україна» став Сергій Коноплицький

Директором з розвитку холдингу «РБК-Україна» призначено Сергія Коноплицького. Про це повідомляє Watcher.

 

На цій посаді пан Коноплицький відповідатиме за зовнішні комунікації, офлайн- та онлайн-просування всіх проектів компанії.

 

«Свого часу Сергій брав участь в створенні низки проектів холдингу, працював в rbc.ua, керував сайтом "Утро.ua". У нього є необхідний досвід для того, щоб активізувати роботу компанії в нових напрямах», - зазначив генеральний директор «РБК-Україна» Йосип Пінтус.

 

До призначення в «РБК-Україна» Сергій Коноплицький працював в інтернет-маркетингу і журналістиці. Співпрацював з компаніями Internet Media Group, ArMobi, Vivex Invest та іншими.

 

Холдинг «РБК-Україна» включає в себе інформаційне агентство rbc.ua, а також інтернет-ресурси «Утро.ua», LuxPlanet, NaRybalku, Autonews, iGlobe, Smotri тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11053
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
прохожий
4486 дн. тому
а шо, рбк еще живое? я думал, оно сдохло давно. не видно, не слышно
беобахтер
4487 дн. тому
пропал калабуховский дом
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду