Патріарх Кирило застеріг росіян від революції (ОНОВЛЕНО)

7 Січня 2012
9256
7 Січня 2012
11:44

Патріарх Кирило застеріг росіян від революції (ОНОВЛЕНО)

9256
Патріарх Кирило застеріг росіян від революції (ОНОВЛЕНО)

Патріарх Московський і Всія Русі Кирило застеріг росіян від революції, повідомляє BFM.Ru. За словами Предстоятеля, таке Росії не потрібно, оскільки загрожує знищенням країни. Про це патріарх сказав в інтерв`ю телеканалу «Россия» сьогодні, 7 січня.

 

«Якщо влада лишається нечутливою до висловлення протестів - це погано. Ми вичерпали ліміт розділень. Влада повинна через діалог коригувати курс», - сказав патріарх Кирило. 

 

Говорячи про своє ставлення до мітингів «За чесні вибори», патріарх відзначив, що кожна людина має право висловлювати свою думку, в тому числі і незгоду з владою. У цій ситуації, підкреслив предстоятель, Церква перебуває в непростій ситуації, тому що серед пастви є ті, хто був на мітингах, і ті, проти кого мітингували: «Слово Церкви не повинно бути політизоване, воно повинно нести правду, а правда в тому, що брехня повинна йти з політики, економіки та особистому житті».

 

На думку патріарха Кирила, мітингувальники, які допускають брехню у своєму житті, не мають морального права вимагати від інших і від влади відсутності брехні. Також він відзначив, що не варто чекати «правди на макрорівні, якщо її немає на мікрорівні». 

 

Раніше патріарх провів богослужіння в храмі Христа Спасителя, де були присутні близько 6 тисяч осіб, у тому числі, президент РФ Дмитра Медведєва з дружиною, глава адміністрації президента Сергія Іванова та інші чиновники.

 

Як повідомляла ТК, 10 та 24 грудня минулого року у Москві пройшли мітинги «За чесні вибори». Наступне зібрання заплановано на 4 лютого 2012 року.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9256
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПРАВДА
4489 дн. тому
Кіріла кришує карликів.
EURONEWS
4491 дн. тому
CENSORED правильно, пусть готовится...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду