Медіа-профспілка проти подорожей журналістів за бюджетні кошти

29 Грудня 2011
12154
29 Грудня 2011
11:43

Медіа-профспілка проти подорожей журналістів за бюджетні кошти

12154
Медіа-профспілка проти подорожей журналістів за бюджетні кошти

Медіа-профспілка виступає проти витрачання бюджетних коштів на подорожі журналістів разом з президентом. По це йдеться у зверненні профспілки.

 

При цьому організація наголошує, що прес-служба президента має докласти всіх зусиль задля того, щоб усі заходи за участю президента були максимально відкритими для журналістів, які можуть приїхати на подію за гроші редакції, власні гроші або благодійні внески грантодавців.

 

«За технічних умов прес-служба має транслювати події за участю президента в режимі онлайн та надавати можливість журналістам працювати дистанційно (влаштовувати тематичні онлайн-конференції, наприклад)», - йдеться у повідомленні профспілки.

 

Нагадаємо, найчастіше з президентом їздять у закордонні поїздки телеканали «Інтер», «1+1», «Україна», НТКУ і ICTV.

 

Прес-секретар президента Дарка Чепак наголошувала, що у червні 2011 року прес-служба сформувала принципи, за якими визначається склад ЗМІ, які висвітлюють закордонні візити глави держави: «Розподіл місць відбувається за квотним принципом та на основі рейтингів ЗМІ». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12154
Читайте також
28.12.2011 17:00
Ірина Соломко, для «Детектор медіа»
39 815
15.11.2011 19:00
Сергій Лещенко, «Українська правда»
28 497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду