NRJ стає «Радіо 24»

28 Грудня 2011
26932
28 Грудня 2011
17:25

NRJ стає «Радіо 24»

26932
Західноукраїнська мережа «Радіо 24» вийде в Київ, Севастополь, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Токмак і Дніпрорудне
NRJ стає «Радіо 24»

28 грудня одразу три радіокомпанії змінили свої програмні концепції та позивні на «Радіо 24» - відповідні зміни до ліцензій внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Йдеться про ТОВ «ТРК "Дивосвіт"» з Києва (попередній позивний - NRJ), ТОВ «ТРК "Світ"» з Дніпропетровська (попередній позивний - «107,7») та ТОВ «Радіостанція "Великий Луг"» із Запоріжжя (попередній позивний - «Радіостанція "Великий Луг"»).

 

Відтепер у їхніх ліцензіях зафіксовано позивний «Радіо 24», а програмна концепція передбачає інформаційно-музичний формат: 12 год/добу інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм та 8 год/добу підбірки музичних творів (таку програмну концепцію на попередніх засіданнях Нацради у свої ліцензії внесла львівська ТРК «Праймедіа», яка з березня 2011 року працює як «Радіо 24»).

 

Таким чином, тепер «Радіо 24» мовитиме в Києві (104,6 МГц), Севастополі (87,7 МГц), Дніпропетровську (107,7 МГц), Запоріжжі (101,8 МГц), Токмаку (103,9 МГц) і Дніпрорудному (103,4 МГц).

 

До цього мережа «Радіо 24» охоплювала Львів, Луцьк, Івано-Франківськ, Рівне й Тернопіль. Позивний належить львівській ТРК «Праймедіа», яка входить до медіахолдингу «Люкс» Андрія Садового (телеканал «24», радіо «Люкс», інтернет-видання Zaxid.net і ще низка сайтів).

 

У Нацраді «Детектор медіа» уточнили, що всі три радіокомпанії мають ліцензійний договір з ТРК «Праймедіа» про видачу невиключного дозволу на використання знаку для товарів і послуг «Радіо 24».

 

Окрім позивних і програмної концепції, у ТРК «Дивосвіт» і радіостанції «Великий Луг» змінилися директори: у першої ним став Валентин Мора, у другої - Яків Бринза.

 

Власники компаній при цьому не змінилися. За даними держреєстру ТРО, у ТРК «Дивосвіт» ними залишаються кіпрська компанія «УБМХ Броадкаст Медіа Холдінгз Лімітед» і київське ТОВ «Катапульта» (м. Київ); у ТРК «Світ» - ТОВ «Радіогрупа» (Харків) і Куляба Аеліта Геннадіївна; у «Великого Лугу» - Бринза Яків Олексійович і Кронін Василь Володимирович.

 

Нагадаємо, що власником NRJ є «Український медіахолдинг», який придбав радіостанцію разом з мережею «Нашого радіо» в ірландського холдингу Communicorp Group. ТОВ «Радіогрупа», яка є власником ТРК «Світ», - це також компанія зі структури «Українського медіахолдингу».

 

«Детектор медіа» очікує на коментарі генерального директора «Радіо 24» Романа Андрейка та УМХ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26932
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vovo
4393 дн. тому
Браво! Наконец-то! Подавать инфу в Центре и на Юге надо!
аня
4446 дн. тому
че за дерьмо?? верните нормальную музыку идиоты
@ня
4451 дн. тому
ДОЛОЙ радио24!!!!! ВЕРНИТЕ NRJ!!!!!!! ХОЧУ NRJ!!!!!
Maria
4451 дн. тому
Радио NRJ самое лучшее радио нашей страны,теперь нечего слушать даже радио включать не охото!!!
Kit
4458 дн. тому
Как же так - NRJ был лучшим, не хочу и не буду слушать ваш отстойный 24... Верните народу NRJ Делайте лучше что то с Люксом, тягомотина одна там, музыка времен молодости Фешака, да еще и без Бэллы.
profer
4460 дн. тому
Это прекрасное радио NRJ переехало на волну 92.8 FM (Киев) - включайтесь!!!!!!!!!!!
Sasha_plus
4469 дн. тому
Шо ж вы его только слушали а рекламу не заказывали? Вот его и продали Люксу. Бизнес - ничего личного
Денис
4471 дн. тому
"Якісний продукт зі лЬВОВА" пусть слушают вуйки ! Верните NRJ! Я послушал такая дрянь, допотопная дешевая музыка, западенские жлобы пожлобились розкошелится на качественный репертуар. Я не против этого радио, но против чтобы это говно было вместо качественной европейской радиостанции.
Tania
4472 дн. тому
Слушать больше нечего в этой стране.Радио NRJ было частью жизни...На работе,дома,в автомобиле.Все друзья и знакомые слушали только 104,6.Буду использовать интернет для прослушивания,но никакое другое радио больше слушать не буду.Может скоро вообще запретят в Украине слушать зарубежную популярную музыку.пойду посмотрю не отключили ли MTV!
Вовчик
4472 дн. тому
Т_Т за что?! верните энерджи, ироды! не музыка, а унылое г-но это ваше 24((((
Irina
4472 дн. тому
Была самая хорошая станция и ту сменили на этот "24ый" бред! Верните станцию NRJ!!!!!!!!!!!!
KMM
4472 дн. тому
Якісний продукт зі Львова нехай залишається у Львові, кому буде треба - купить у наступній відпустці сувенір... Конечно ничего против Западной Украины, но, ребята, не надо никому ничего навязывать!! послушала 15 мин это фуфло - с NRJ не сравнится! кто это будет слушать?!
VCR
4472 дн. тому
При чем здесь Донецк,Киев и т.д.??? Нам NRJ нужен,качественная музыка из Европы,и лучшая отечественная музыка, а не закарпатские,или львовские завивание на сопилке, или 12 часов аналитических программ,зачем их столько??? И вообще если уж так угодно,надо было делать отдельную вам волну,и не трогать другие,не только в Киеве.а и в других городах. скажу вам честно,появление вашей станции не радует слушателей
Володимир
4473 дн. тому
Приємні новини, мої вітання, Роман Богданович!
Олексій
4473 дн. тому
Молодці! Якісний продукт зі Львова давно треба було просувати на всю територію країни, а не якусь донецьку фігню пана Карпія!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду