Кабмін: Охорона Азарова не має відношення до ситуації з Яценюком на «Шустер live» (ДОПОВНЕНО)

24 Грудня 2011
15706
24 Грудня 2011
12:10

Кабмін: Охорона Азарова не має відношення до ситуації з Яценюком на «Шустер live» (ДОПОВНЕНО)

15706
«Савік Шустер Студія» від коментарів відмовилася
Кабмін: Охорона Азарова не має відношення до ситуації з Яценюком на «Шустер live» (ДОПОВНЕНО)

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України заявив, що охорона прем'єр-міністра Миколи Азарова не має жодного відношення до ситуації, яка сталася 23 грудня з депутатом від НУНС Арсенієм Яценюком під час ефіру програми «Шустер live».

 

Напередодні, як повідомляла ТК, пан Яценюк не зміг взяти участь у ток-шоу «Шустер live», хоча отримав запрошення. У коментарі «Українській правді» депутат сказав, що його не пустила охорона прем`єр-мінстра, який приймав участь у ток-шоу у першу годину випуску. У той же час, як сказав Арсеній Яценюк, до студії без перешкод потрапили перший заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов і глава ради Нацбанку України Петро Порошенко

 

У прес-службі «Савік Шустер Студії» ТК повідомили, що редакція «Шустер live» інцидент з Арсенієм Яценюком не коментуватиме. 

 

Тема  випуску «Шустер live» 23 грудня була «2012: вистоїмо?». Окрім Миколи Азарова, Олександра Турчинова і Петра Порошенка про підсумки нинішнього року у студії говорили лідер КПУ Петро Симоненко, народні депутати Олег Зарубінський (Народна партія) та  Володимир Олійник (Партія регіонів).

 

Як повідомляла ТК, раніше Савік Шустер обіцяв, що цього дня програму буде присвячено підсумкам саміту Україна-ЄС. «Безсумнівно, наша програма в п'ятницю, 23 грудня, буде присвячена підсумкам саміту. Ми вже сьогодні запрошуємо Вас на цю програму», - сказав автор і ведучий «Шустер live» у відкритому листі до Жозе Мануела Пінти Тейшейри.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15706
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
І це - правда
4478 дн. тому
Бо будь-яка структура Кабміну (від охорони до міністра) не має відношення до жодного з процесів, які відбуваються в цій країні :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду