Ukrainian Fashion почав мовлення, хоче франшизу Fashion TV

20 Грудня 2011
7073
20 Грудня 2011
11:09

Ukrainian Fashion почав мовлення, хоче франшизу Fashion TV

7073
Ukrainian Fashion почав мовлення, хоче франшизу Fashion TV

Супутниковий телеканал Ukrainian Fashion у грудні розпочав тестове мовлення. Про це «Детектор медіа» повідомив керівник медіанапряму корпорації UBG, власника каналу, Артем Ткачов.

 

Наразі в ефірі каналу йде 6-годинний блок програм власного виробництва, який повторюється 4 рази на добу.

 

Коли канал розпочне повноцінне мовлення - залежить від того, чи реалізуються плани менеджменту щодо трансляції французького каналу Fashion TV. Наразі тривають відповідні переговори, повідомив Артем Ткачов.

 

Ukrainian Fashion хочет отримати франшизу Fashion TV на 5 років. Варіанти використання франшизи різні: ретрансляція, врізка «вікон» програм, повна мовна адаптація тощо. Переговори перебувають на фінальній стадії, дистрибутором каналу в Україні є «Торсат».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 червня прийняла рішення про видачу корпорації UBG ліцензій на три супутникові канали - «Добро-ТВ», Z і Ukrainian Fashion.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7073
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Афонама
4003 дн. тому
У канала новый директор, Климчук Василий, но владельцы почему-то скрывают эту информацию от общественности.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду