Продакшн Забулонської і Городецької адаптуватиме Sing It для «1+1»

19 Грудня 2011
9602
19 Грудня 2011
18:45

Продакшн Забулонської і Городецької адаптуватиме Sing It для «1+1»

9602
Продакшн Забулонської і Городецької адаптуватиме Sing It для «1+1»

Продакшн Вікторії Забулонської та Марини Городецької Sister's Production розробляє для «1+1» адаптацію формату Sing It («Заспівай це») компанії Talpa. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як уже писала «Детектор медіа», цей формат був проданий в Україну у 2010 році. Sing It - це шоу за участі людей з невеликими вокальними здібностями, у якому вони отримують можливість висловити свій гнів, любов, розчарування, жаль, таємні почуття чи подяку в пісні. Вони співатимуть серенаду для людей, яких вони люблять, про яких вони думали, або не хотіли ніколи бачити, до яких вони не наважувалися підходити тощо.

 

Для учасника проекту напишуть невелику пісню та підберуть тональність, у якій він зможе заспівати, оскільки вокальні дані у всіх різні. Якщо потрібно, з ним працюватимуть професійні педагоги чи зірки.

 

«Можливо це буде єдина пісня, яку він заспіває у своєму житті, але ми навчимо його співати», - наголосила продюсер Sister's Production Марина Городецька.

 

Під вигаданим приводом у студію запрошуватиметься людина, заради якої співатиме герой програми. І лише під час виступу гість зрозуміє, що ця пісня звучить для нього.

 

Нагадаємо, Sister's Production також готує для «1+1» нове реаліті-шоу під робочою назвою «Іноземці в місті» та українську версію американського формату Mobbed («Оточений натовпом»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9602
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду