УМХ купив контрольний пакет i.ua

15 Грудня 2011
11642
15 Грудня 2011
23:40

УМХ купив контрольний пакет i.ua

11642
УМХ купив контрольний пакет i.ua

UMH («Український медіахолдинг») сконцентрував 77,5% акцій інтернет-порталу i.ua, повідомляє прес-служба холдингу. За рахунок цієї угоди УМХ очікує довести свою частку ринку інтернет-реклами до 40%.

 

Раніше «Український медіахолдинг» мав блокуючий пакет порталу: у вересні 2008 року він придбав 32,5% i.ua.

 

Вартість угоди не розголошується.

 

За даними інтернет-панелі InMind, i.ua з середньомісячним охопленням 41% і середньодобовою часткою 9% у жовтні входив до 10 найвідвідуваніших інтернет-ресурсів в Україні.

 

«В этом году после ряда сделок мы стали абсолютным лидером в украинском сегменте интернета. Приобретение операционного контроля над ведущим порталом i.ua позволит нам выстроить на базе нашего интернет-направления высокоэффективную генерирующую прибыль систему», - коментує президент UMH group Борис Ложкін.

 

«На сегодняшний день наша доля на рынке рекламы составляет около 30%. После приобретения i.ua и оптимизации интернет-направления мы планируем нарастить долю UMH group на рынке медийной интернет-рекламы до 40%», - заявляє директор Bigmir-UMH Віталій Гордуз.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11642
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду