Бородянський хоче створити медіамісто StarLightMedia

15 Грудня 2011
9438
15 Грудня 2011
12:33

Бородянський хоче створити медіамісто StarLightMedia

9438
Бородянський хоче створити медіамісто StarLightMedia

Голова правління телеканалу СТБ Володимир Бородянський планує створити ціле медіамісто з павільйонами для зйомок телепроектів, спеціалізованими школами і адміністративною частиною. Про це він розповів «Медіабізнесу».

 

«Якщо говорити про одну з моїх стратегічних цілей, то це бажання зробити медіамісто, де будуть павільйони, спеціалізовані школи, адміністративна частина, творче середовище, де люди будуть обмінюватися досвідом», - поділився Володимир Бородянський.

 

За його словами, швидше за все, втілення цього проекту, буде відбуватися в межах усієї телевізійної групи StarLightMedia.

 

«Ми хочемо, щоб у нашому медіасіті разом з нами могли поселятися й жити телевізійні партнери каналу. Думаю, з точки зору координації дій під час зйомок, це був би ідеальний варіант », - говорить голова правління каналу СТБ.

 

За словами Бородянського, на сьогодні ідея побудови медіасіті знаходиться в активній стадії обговорень. Він сподівається, що вже в найближчій перспективі ці обговорення приведуть до зрозумілих результатів. «А далі почнеться бетон і скло», - резюмує пан Бородянський.

 

Як писала «Детектор медіа», СТБ об'єднав свої освітні ініціативи в системну програму професійного та особистісного зростання у сфері телебачення під назвою «Талантlive».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9438
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду