Перший український Esquire вийде в середині березня

2 Грудня 2011
15663
2 Грудня 2011
15:33

Перший український Esquire вийде в середині березня

15663
Головним редактором таки став Олексій Тарасов
Перший український Esquire вийде в середині березня

Видавничий дім Sanoma Media Ukraine підтвердив призначення Олексія Тарасова на посаду головного редактора журналу «Esquire Украина», про що повідомляла «Дуся».

 

Як повідомляє прес-служба видавничого дому, після тривалих переговорів і співбесід Hearst Inc. і Sanoma Media Ukraine затвердили Олексія Тарасова. Команда під його керівництвом починає роботу над першим номером наступного тижня.

 

Перший (квітневий) номер вийде в середині березня. Його наклад становитиме 25 тис. примірників, роздрібна вартість - 45 грн. Розповсюджуватиметься журнал по всій Україні.

 

Олексію Тарасову 27 років. Він працював заступником головного редактора в журналі «Афиша», співпрацював з виданнями «Корреспондент», «Коммерсантъ» і Harper's Bazaar, а також знімав документальні фільми про зірок на каналі СТБ.

 

«Перед командою "Esquire Украина" поставлено кілька серйозних завдань: залучити до створення журналу найкращих авторів в Україні, зробити українське видання журналу гідним його легендарного імені і виправдати закономірно завищені очікування читачів», - зазначив пан Тарасов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15663
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Крокодил
4497 дн. тому
Тарасов-редкостное чмо, и в его силах создать только очередное УГ, типа украинской версии плейбоя...
Люся
4500 дн. тому
"до створення журналу найкращих авторів в Україні"... ха-ха! а как же распил гонораров среди своих?
Брунька
4500 дн. тому
Звичайно,журнал виходитиме українською мовою?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду