У Луганській області вбили директора кабельного оператора

28 Листопада 2011
9777
28 Листопада 2011
16:20

У Луганській області вбили директора кабельного оператора

9777
У Луганській області вбили директора кабельного оператора

У Стаханові Луганської області вбито директора і співзасновника кіровського кабельного оператора КТК Сергія Лободу. Про це повідомляє луганське інтернет-видання «Неделя».

 

Як розповіла «Детектор медіа» начальник відділу зв'язків з громадськістю УМВС у Луганській області Тетяна Погукай, убивство було скоєне ще 21 листопада. «Він пішов у гараж, де згодом його знайшли родичі в оглядовій ямі з тілесними ушкодженнями, несумісними з життям», - повідомила вона. У цей же день було порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

 

Наразі тривають оперативно-розшукові дії, міліція встановлює осіб, причетних до злочину. Результатів поки що немає. «Версії розглядаються всі: пов'язана з роботою, з побутом, з грошима, з корисливим мотивом», - уточнила речник УМВС. Сайт «Неделя» повідомляє, що, за чутками, готувалося рейдерське захомплення кабельного оператора.

 

Сергій Лобода був директором і одним з трьох співзасновників ТОВ «Телерадіокомпанія КТК» з міста Кіровська Луганської області. За словами Тетяни Погукай, ця компанія займається ретрансляцією телебачення в кабельних мережах, не виробляє власного продукту і не займається журналістикою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду