Катерина Глазкова буде головним редактором «Инвестгазеты»

28 Листопада 2011
16445
28 Листопада 2011
13:38

Катерина Глазкова буде головним редактором «Инвестгазеты»

16445
Катерина Глазкова буде головним редактором «Инвестгазеты»

Катерина Глазкова залишає український Forbes і переходить в «Инвестгазету» на посаду головного редактора. За інформацією «Детектор медіа», її представлення колективу може відбутися вже завтра, 29 листопада.

 

Інформацію про звільнення пані Глазкової з Forbes ТК підтвердив головний редактор Володимир Федорін. Наскільки йому відомо від журналістів, Катерина Глазкова справді перейшла до «Инвестгазеты».

 

«Детектор медіа» також намагається зв'язатися з Катериною Глазковою і в. о. генерального директора видавництва «Економіка» (видавець «Инвестгазеты») Іриною Рубіс.

 

У Forbes Катерина Глазкова була заступником головного редактора. За інформацією «Детектор медіа», її місце в журналі обійме Наталія Задерей, редактор одного з відділів. Це призначення підтвердили в прес-службі «Українського медіахолдингу», що видає Forbes.

 

Нагадаємо, влітку тодішній головний редактор «Инвестгазеты» Сергій Вовк залишив видання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16445
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
интересненько
4526 дн. тому
После ухода Волка кому только не предлагали этот проект возглавить, почему-то они не соглашались. Не очень сильному проекту в самый раз не очень сильный редактор. В любом случае, в добрый путь!
сочувствующий
4526 дн. тому
Сотрудники ИГ уже задумались..
Форбес
4526 дн. тому
Пусть сотрудники ИГ просто задумаются, почему в форбсе так радуются ее уходу - уже неделю отмечают с песнями и плясками!уррра товарищи, вам очень "повезло" с главредом!
Мари
4526 дн. тому
Рубис правильно делает, Глазкова там наведет порядки и Панюшкину выгонит в три шеи. Бездельница еще та, только беляши на Шулявке покупала постоянно.
За проффесионалов
4527 дн. тому
Фотограф, что вы дондючите одно и то же, одно и то же
Фотограф
4527 дн. тому
профессионал Панюшкина пусть сперва уладит судебный конфликт с одним из лучших фотографов Украины по поводу украденного изданием фото, а уж потом начинает розбудовывать очередной проект.
Серега
4527 дн. тому
Если это решение нового гендира Рубис, то оно очень странное. В самой Инвестгазете, есть много более талантливых, некофликтных и перспективных людей. Или, например, та же Панюшкина, она показала класс в Деле, могла бы поднять и Инвестгазету на новый уровень. Надо смотреть под ноги. Инвестгазета всегда была кузницой кадров...
Glitter_Mind
4527 дн. тому
теперь можно м ИГ попрощаться. госпожа Глазкова - один из самых непрофессиональных кадров на рынке украинских СМИ. интересно, когда ее выбирали на "успех" ее предыдущих проектов не смотрели?
Вилкин
4527 дн. тому
Форбсу крышка. все оттуда валят. Журнал не оправдал надежд
guest
4527 дн. тому
кабздець "Інвестгазеті" )) Сімпатічнайя знає свою справу...
mediadim
4527 дн. тому
ничо так, симпатичная
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду