Серіал Star Media «Фрейд» з Охлобистіним покаже СТБ

24 Листопада 2011
10563
24 Листопада 2011
17:04

Серіал Star Media «Фрейд» з Охлобистіним покаже СТБ

10563
Серіал Star Media «Фрейд» з Охлобистіним покаже СТБ

Серіал Star media «Фрейд» покаже СТБ. Це стало зрозумілим з проморолику каналу 23 листопада під час презентації StarLightMedia (СТБ, М1 і М2,Новий, ICTV, QTV) рекламодавцям.

 

У прес-службі СТБ «Детектор медіа» повідомили, що прем'єра серіалу запланована на весну 2012 року. Слот та день виходу поки невідомий.

 

Спершу серіал називався «Метод Фрейда», однак згодом, за інформацією прес-служби продакшну, було змінено склад сценарної групи та сам сценарій, і стрічка отримала назву «Фрейд».

 

Раніше голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин розказував, що «Фрейд» - це вертикальний серіал: «Метод Фрейда» - сериал детективный, но главный герой там не сыщик, не прокурор, не следователь, а консультант. При этом у него все в порядке с доходами, он консультирует ряд юридических контор, используя знания из различных сфер. Именно поэтому новые коллеги, мягко говоря, не любят его, но по ряду причин он соглашается стать консультантом следственного управления. Мы хотим зацепить зрителя его характером - герой будет очень необычным...».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», головну роль у детективному серіалі зіграє актор Іван Охлобистін. Автори сценарію - Андрій Галанов, Володимир Дяченко,Олексій Красовський, режисер-постановник - Михайло Вайнберг, виконавчий продюсер - Філіп Брусникін, продюсери - Дар'я Лаврова, Влад Ряшин. Зйомки проходять у Москві.

 

Також серіал вийде на «Первом канале» в Росії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10563
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду