«Вайт Медіа» знімає шоу за форматом Odd One In для «України»

22 Листопада 2011
11068
22 Листопада 2011
12:59

«Вайт Медіа» знімає шоу за форматом Odd One In для «України»

11068
«Вайт Медіа» знімає шоу за форматом Odd One In для «України»

Група компаній «Вайт Медіа» знімає розважально-гумористичне шоу «Тільки один» за форматом Odd One In для телеканалу «Україна». Про це йдеться на сайті продакшну.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що «Вайт Медіа» адаптуватиме формат Odd One In компанії Endemol для українського каналу, але не уточнювала, для якого саме.

 

Шоу «Тільки один» - змагання, в якому зірки перевірять свою логіку та інтуїцію на різних прикладах. Вестиме шоу теле- і радіоведучий Леонід Сенкевич.

 

Програма складається з шести раундів, в кожному з яких на сцені з'являються чотири людини. Троє з них - звичайні люди, а четвертий наділений особливим талантом або володіє незвичайним навиком чи досвідом. У змаганні беруть участь дві пари знаменитостей, причому одна команда грає постійно, а в іншій учасники міняються від випуску до випуску. Зіркові гості повинні пройти п'ять конкурсів, де їм знадобиться логіка та інтуїція, щоб визначити серед тих, хто прикидається, дивного персонажа.

 

Переможцями програми стануть ті гравці, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей. Протягом п'яти раундів вгадати особливого персонажа намагаються і глядачі в залі. Той із них, хто буде вгадувати більше і швидше за всіх, стане учасником фінального шостого раунду, в якому зможе показати себе і виграти приз.

 

Крім змагальної частини, в кожному випуску програми глядачі побачать музичні, танцювальні та інші розважальні номери. Виконавцями будуть як учасники, так і запрошені зірки.

 

Постійною зоряною командою стануть Тетяна Лазарєва і Михайло Шац. Боротися з ними за перемогу будуть Лєра Кудрявцева, Тимур Родрігез, Руслана Писанка, Анастасія Приходько, Ганна Сєдокова, Авраам Руссо і багато інших.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду