Канал Опри Вінфрі запустить ток-шоу за її участю

19 Листопада 2011
14217
19 Листопада 2011
16:08

Канал Опри Вінфрі запустить ток-шоу за її участю

14217
Канал Опри Вінфрі запустить ток-шоу за її участю
Починаючи з січня 2012-го року, Опра Вінфрі вестиме нове ток-шоу на своєму каналі OWN. Програма називатиметься Oprah's Next Chapter. Про це повідомляє сайт OWN. 
 

За інформацією Reuters, суть «нової глави» полягатиме в тому, що ток-шоувумен зустрічатиметься зі знаменитостями «на їхній території». Вже відомо, що у дебютному епізоді 1 січня Опра спілкуватиметься з фронтменом Aerosmith та суддею American Idol Стівеном Тайлером. Також запланована спільна подорож на Гаїті із актором Шоном Пенном, де вони ознайомлять глядачів із наслідками відновлення теритроіїї після землетрусу у 2010 року. Ще одну з найближчих розмов Опра Вінфрі запланувала з режисером і продюсером Джорджем Лукасом.

 

 

 

Як повідомляла ТК, у травні 2011 року в ефір вийшов останній випуск The Oprah Winfrey Show, обличчям якого Опра Вінфрі була протягом 25 років. 1 січня 2011 року розпочав мовлення її власний телеканал Oprah Winfrey Network (OWN), що є спільним підприємством телеведучої з Discovery Communications.

 

«Детектор медіа»

Постер - http://www.oprah.com

Фото - kawrites.com 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду