Головою Спілки письменників став Віктор Баранов

19 Листопада 2011
13649
19 Листопада 2011
15:51

Головою Спілки письменників став Віктор Баранов

13649
Головою Спілки письменників став Віктор Баранов
На з`їзді Національної спілки письменників України визначилися з новим чільником, повідомляє Gazeta.ua. Ним став Віктор Баранов. Раніше протягом 10 років головою спілки письменників був Володимир Яворівський.
 
За Віктора Баранова проголосував 171 член з'їзду, за Володимира Яворівського  — 144.
 
«Дякую усім, хто голосував за мене та проти, - сказав під час свого виступу Баранов. - У спілці більше не буде такого, що кожна інша думка сприйматиметься, як думка ворога. Моє головне завдання, щоб кожен письменник видавався та читався».
 
Письменник Віктор Баранов раніше був секретарем Національної спілки письменників України (1983). Голова Київської міської організації НСПУ, головний редактор літературного журналу «Київ», віце-президент товариства «Україна-Румунія».
Лауреат мистецької премії «Київ» у галузі художньої літератури ім. Євгена Плужника, премії ім. О. Гірника, Міжнародних літературних премій «Тріумф» та «Сад божественних пісень» ім. Г. Сковороди (2007), літературно-мистецької премії ім. М. Коцюбинського.
 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13649
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду