Канал «Рось» запровадив он-лайн трансляцію в інтернеті та сурдопереклад

18 Листопада 2011
15794
18 Листопада 2011
13:51

Канал «Рось» запровадив он-лайн трансляцію в інтернеті та сурдопереклад

15794
Канал «Рось» запровадив он-лайн трансляцію в інтернеті та сурдопереклад

Черкаська обласна телерадіокомпанія «Рось» впровадила онлайн-траляцію каналу на сторінці rosmedia.com.ua. Про це повідомила прес-служба ТРК.

 

Відтепер програми телерадіокомпанії можна безкоштовно і цілодобово дивитися та слухати в інтернеті. Також ТРК «Рось» запустила ще одну послугу - телетекст.

 

Крім того, з 10 листопада всі денні випуски новин виходять із жестовою мовою, яку передає глядачам сурдопрекладач Галина Абраменко. Для запровадження даного нововведення було встановлено відповідне технічне обладнання.

 

Як зазначається, відбулися зміни і в радіомовленні, зокрема, модернізовано формат обласного радіомовлення. А з 14 листопада на хвилі 91.4 Мгц. стартувало тестове мовлення FM радіо у цілодобовому режимі.

 

За словами генерального директора ОДТРК Юрія Уздеміра, наступним кроком стане перехід з аналогового на цифрове мовлення. «Усі ці зміни є результатом спільної роботи всього колективу», - говорить пан Уздемір.

 

Як йдеться у повідомленні, телекомпанія розробила і впроваджує «Програму розвитку обласного державного телерадіомовлення на 2011-2013 рр.», якою передбачено технічне переоснащення компанії та розбудова обласної телерадіомережі. Наразі програма передана на розгляд депутатів обласної ради і буде винесена для затвердження на найближчу сесію.

 

Нововведення на ТРК «Рось» приурочені до Дня телебачення, радіомовлення та зв'язку 16 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15794
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду