Зеленський вестиме «Телетріумф»

17 Листопада 2011
3805
17 Листопада 2011
12:53

Зеленський вестиме «Телетріумф»

3805
Зеленський вестиме «Телетріумф»

Урочисту церемонію премії «Телетріумф» вестиме художній керівник «Студії Квартал-95» та екс-генеральний продюсер «Інтера» Володимир Зеленський. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі продакшину.

 

Також ведучими церемонії будуть інші актори студії, зокрема, Євген Кошовий, Денис Манжосов, Олена Кравець, Сергій Казанін, Олександр Пікалов. У різних епізодах на сцені з'являтимуться й інші «кварталівці».

 

Як уже писала «Детектор медіа», церемонія нагородження 11-го «Телетріумфу» пройде 17 листопада в Національній опері України. Сценарій дійства - на тему «Телебачення й опера». У концертній частині виступатимуть оперні зірки (зокрема, Алессандро Сафіна) або виконуватимуться хіти в оперній обробці (наприклад, співатимуть Руслана, Ірина Білик, Гарік Кричевський). Організатори просять гостей суворо дотримуватися дрес-коду «блек тай».

 

Телевізійну версію покаже телеканал «Інтер» 20 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3805
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду