Ряшин: Серед експертів «Телетріумфу» є ті, хто не мають стосунку до телевізійної професії

17 Листопада 2011
5563
17 Листопада 2011
12:28

Ряшин: Серед експертів «Телетріумфу» є ті, хто не мають стосунку до телевізійної професії

5563
Ряшин: Серед експертів «Телетріумфу» є ті, хто не мають стосунку до телевізійної професії

Голова ради директорів групи компаній Star Media Влад Ряшин заявляє, що до списку експертів «Телетріумфу» потрапили люди, які не мають стосунку до телевізійної професії. Про це йдеться в його коментарі щодо премії, поширеному 17 листопада прес-службою Star Media.

 

Однак імена цих людей пан Ряшин не називає.

 

При цьому він вважає, що цього року Індустріальний телевізійний комітет та найбільші українські продакшни - Star Media, Pro.tv, Film.ua - зробили перший крок до створення Української телевізійної академії. І склад експертів премії, на думку пана Ряшина, може бути її основою, однак він на сьогодні не є досконалим.

 

«На жаль, в останній момент у цьому списку знову з'явилась низка людей, які не мають стосунку до телевізійної професії. Я був і залишаюсь прихильником того, що "Телетріумф" - професійна премія, яка віддзеркалює розвиток української медіаіндустрії. Сподіваюся, що разом з ІТК та нашими колегами з інших продакшн-компаній ми зробимо кроки до створення Української телевізійної академії, а вона згодом акумулює зусилля всіх партнерів щодо проведення якісної головної премії в Україні», - зазначив він.

 

Також Влад Ряшин задоволений тим, що 9 проектів Star Media потрапили в номінації «Телетріумфу». Зокрема, це серіал «У лісах та на горах» (номінація «Телевізійний художній серіал»), оператор Сергій Рябець та режисер Сергій Чекалов зі стрічкою «Мисливці за караванами» (номінації «Оператор телевізійного художнього фільму/серіалу» та «Режисер телевізійного художнього фільму/серіалу»), продюсери Влад Ряшин та Олексій Терентьєв із цим же фільмом (номінація «Продюсер телевізійного художнього фільму/серіалу»), актриса Марина Александрова зі стрічкою «Я тебе нікому не віддам» та Олексій Горбунов з «Трава під снігом» (номінації «Актриса телевізійного художнього фільму/серіалу» та «Актор телевізійного художнього фільму/серіалу»), сценарист Аліна Сємєрякова з фільмом «Я тебе нікому не віддам» (номінація «Сценарист телевізійного художнього фільму/серіалу/мінісеріалу»), шоу «Майdан's» (номінація «Оригінальна розважальна програма») та Дарія Фіалко і Влад Ряшин разом із Володимиром Зеленським, Сергієм і Борисом Шефірами за цей же проект (номінація «Продюсер телевізійної програми»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5563
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду