«Львівська хвиля» змінила директора, власників і програмну концепцію

16 Листопада 2011
15643
16 Листопада 2011
16:53

«Львівська хвиля» змінила директора, власників і програмну концепцію

15643
«Львівська хвиля» змінила директора, власників і програмну концепцію

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 листопада переоформила ліцензії львівської радіокомпанії «Львівська хвиля» у зв'язку зі зміною власників, керівника, складу редакційної ради та програмної концепції.

 

Компанію залишив її директор і співвласник Сергій Нестеров. Замість нього директором і членом редакційної ради став Віктор Іваницький, єдиним власником радіокомпанії стало ТОВ «Тернопільська інвестиційна компанія».

 

До редакційної ради, крім Віктора Іваницького, входять, як і раніше, Ярослав Кривошия, Володимир Лучишин (виконавчий директор) і Руслан Огнистий (програмний директор).

 

Зміни в програмній концепції пов'язані з відмовою радіокомпанії від ретрансляції 1 годину на добу програм BBC. У зв'язку із цим на 1 годину зменшився обсяг програм іноземного виробництва, збільшився - національного, зменшився обсяг інформаційно-публіцистичних программ (до 1,5 години на добу), а формат радіостанції став розважально-інформаційним замість інформаційно-розважального.

 

«Львівська хвиля» мовить на частотах 100,8 МГц і 66,26 МГц у Львові та 105,9 МГц у Тернопільській області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15643
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ната
4536 дн. тому
І що ж змінилось?)))Власник той самий, редакційна рада та сама....
satyr
4536 дн. тому
пєм, ригаєм, віддихаєм.... (с) кабінет, стеля
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду