Джерело: Зеленський іще думає

16 Листопада 2011
12043
16 Листопада 2011
15:06

Джерело: Зеленський іще думає

12043
Джерело: Зеленський іще думає

Сьогодні або завтра представлення нового менеджменту - генпродюсера або інших керівників - на «Інтері» не буде. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа» у групі «Інтер».

 

Джерела, близькі до «Студії Квартал-95», стверджують, що Володимир Зеленський взагалі ще не прийняв остаточного рішення щодо повернення на канал. «Зеленського вмовляють повернутись», однак під питанням залишаються його повноваження.

 

Нагадаємо, «Дуся» припускала, що у зв'язку з поверненням Володимира Зеленського на посаду генерального продюсера «Інтер» може залишити Алла Липовецька. За припущенням співрозмовників «Детектор медіа», у випадку, якщо команда лідера «Студії Квартал-95» знову стане основним продакшном каналу, свою посаду може залишити і заступник голови правління Сергій Амелічев, який у період, коли «Інтер» залишився без генерального продюсера, опікувався власним виробництвом.

 

Як писала «Детектор медіа», у прес-службі «Інтера» інформацію про призначення Зеленського не коментують, а у прес-службі «Студії Квартал-95» - не підтверджують.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12043
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
РЖУ 2
4537 дн. тому
Просто Порохняка нет на месте, в комендировке. Вот и отложили представление. PR Квартала 95, придумайте другой повод.
ржу
4538 дн. тому
Ты дывы, воно ще оказывается "думает"))). Интересно, эти источники в 95 квартале всех дебилами считают????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду