16 листопада - телемарафон КДР ТРК до 60-річчя українського телебачення

16 Листопада 2011
2074
16 Листопада 2011
09:50

16 листопада - телемарафон КДР ТРК до 60-річчя українського телебачення

2074
У марафоні візьмуть участь Леонід Кравчук, Тамара Щербатюк та інші
16 листопада - телемарафон КДР ТРК до 60-річчя українського телебачення

16 листопада до Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку Київська державна регіональна телерадіокомпанія проводить восьмигодинний телемарафон, присвячений 60-річчю українського телебачення. Про це «Телекритиці» розповів генеральний директор КДР ТРК Олександр Савенко.

 

Марафон триватиме з 12.20 до 20.30 з невеликими перервами на новини. Вестимуть його Ганна Степанець, Андрій Матюхін, Тетяна Кулик, Василь Карпенко та інші.

 

Серед гостей: ведуча програми «Надвечір'я» на Першому національному Тамара Щербатюк, яка працює на українському телебаченні з 1959 року, Наталя Міщерська, Фарід Дасаєв, режисер Олексій Одинець, Анатолій Майко. «До нас прийдуть люди, для яких Хрещатик, 26 став не просто домом, а сенсом життя», - сказав Олександр Савенко.

 

За словами гендиректора, на марафон завітають гості з регіонів, зокрема Віктор Бойко, який 26 років пропрацював на Житомирській ОДТРК. Планується зв'язатися  телефоном з Іваном Мащенком і Олександром Сафоновим, які через стан здоров'я наразі не зможуть завітати на Хрещатик, 26.

 

«Очікуємо в гості і першого президента України Леоніда Кравчука, який, до речі, у 70-х вів телепрограму, також голову Держкомтелерадіо Олександра Курдіновича, Олену Мозгову, яка розповість про співпрацю з "Євробаченням"», - повідомив Олександр Савенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2074
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду