16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку

16 Листопада 2011
4706
16 Листопада 2011
11:44

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку

4706
16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку

16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв'язку. Свято започатковано 1994 року згідно указу президента № 667/94 на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України.

 

Історія свята розпочалася 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді журналісти та працівники сфери радіо відзначали цей день як професійне свято. Нині ж до них долучилися телевізійники, представники інтернет-ЗМІ та зв'язківці.

 

«Детектор медіа» вітає працівників телебачення, радіо та зв'язку і зичить добрих новин та натхнення!

 

Нагадаємо, цього року у листопаді також святкують 60-річчя українського телебачення.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4706
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду